Fittplanet

Magunkról

Kovács Adrienn vagyok, a a Fittplaza webáruház és a Fittplanet blog megálmodója. Célom, hogy minél többekkel megismertessem az egészséges és környezettudatos életmód kézzelfogható, hétköznapi formáját olyan termékeken és trükkökön keresztül, amik nem igényelnek nagy változtatást a korábbi életviteledhez képest. 

Szerintem senki szervezetének sem árt egy kis odafigyelés, egy kis kényeztetés – vagy épp ellenkezőleg, néha egy kis szigor 🙂 Ehhez nem kell nagy és elvont fogalmakkal dobálózni, elég csak kipróbálni – vagy pont felfüggeszteni; akár csak pár hétig – egy-egy alapanyag használatát.

A fittplaza.hu webáruházban hozzájuthatsz ezen termékekhez. A fittplanet.blog oldalon pedig időről időre bemutatunk egy terméket vagy termékcsoportot, kifejtjük annak hatásait, és tippeket adunk a használatukhoz.

A test a lélek temploma – nevezhetjük ezt a szállóigét akár alaptézisnek is; amire az első blogbejegyzésben is utalok. A testi és környezeti hatások mellett arra is hangsúlyt fektetek, hogy lelkileg hogyan lehetsz egészségesebb, kiegyensúlyozottabb. 

Ha elégedett vagy abban az ominózus első pár hétben tapasztaltakkal, olvass minket rendszeresen, és szerezd be a Számodra szükséges termékeket a fittplaza.hu oldalon.

Több mint 10 évnyi tapasztalat birtokában szívesen segítünk, ha elakadnál – ez esetben bátran lépj velünk kapcsolatba elérhetőségeink valamelyikén.

Szeretettel:

Adrienn
és a Fittplaza csapata